Bijeenkomsten

Eens per jaar wordt er voor de donateurs een “PKN-dag” georganiseerd met lezingen, nieuwtjes en ruilmogelijkheden. Bovendien is er eens per jaar een aparte ruil- en determinatie dag waarbij iedereen welkom is.

 

Klik hier voor de verslagen van voorgaande Ruil-en Determinatie dagen,

Klik hier voor de verslagen van voorgaande PKN dagen

 

PKN-dag 2020 op 31 Oktober in Hoogwoud

We zijn blij te kunnen melden dat we voor de komende PKN-dag in oktober weer een mooie locatie gevonden hebben. Op zaterdag 31 oktober zijn we te gast in Museumboederij West Frisia te Hoogwoud.

 

Aan de Koningspade even buiten Hoogwoud heeft de tijd stilgestaan. In Museumboerderij West-Frisia waant u zich in een bewoonde stolpboerderij anno 1900. De geschiedenis herleeft zodra u de boerderij uit 1857 binnenstapt. Het lijkt alsof de bewoner even weg is en zo weer thuis kan komen

 

Dit bijzondere museum is ontstaan door de gedrevenheid van verzamelaar Adriaan Donker.

 

Uiteraard volgen de details over deze dag nog en zullen we aangeven hoe het programma er uit ziet. Ook wordt er weer een passende locatie gezocht waar we aansluitend een diner kunnen gebruiken. Mocht u zich alvast aan willen melden en wilt u een ruiltafel reserveren?

Dat kan bij Arthur van Esveld.

Mail: arthurvanesveld@tabakspijp.nl

Telefoon: 06-20029041

 

Oproep: voor deze dag willen we graag mensen uitnodigen om een lezing te houden. Om een mooi programma voor onze PKN-dag samen te stellen zijn we afhankelijk van uw inbreng!