Bijeenkomsten

Eens per jaar wordt er voor de donateurs een “PKN-dag” georganiseerd met lezingen, nieuwtjes en ruilmogelijkheden. Bovendien is er eens per jaar een aparte ruil- en determinatie dag waarbij iedereen welkom is.

 

Klik hier voor de verslagen van voorgaande Ruil-en Determinatie dagen,

Klik hier voor de verslagen van voorgaande PKN dagen

 

PKN Dag 2018, op 13 October in Gouda

We zijn blij te kunnen melden dat we voor de komende PKN-dag in oktober een erg mooie locatie gevonden hebben. Op 13 oktober zijn we te gast in Museum Gouda in Gouda. 

Museum Gouda is het museum van de stad. Het huist in een historisch pand, een van oorsprong middeleeuws gasthuis. Er worden 40.000 voorwerpen beheerd en er worden aantrekkelijke tentoonstellingen georganiseerd voor een breed publiek. Het is een culturele ontmoetingsplaats voor iedereen in en buiten Gouda. 

 

Deze dag is de ideale gelegenheid om voor verzamelaars, leden en geinteresseerden. Gezellig bijpraten, ruilen, misschien wat kopen of verkopen en een aantal interessante lezingen. Natuurlijk afgesloten met het traditionele etentje voor de liefhebbers !


 

Het programma voor de PKN Dag op 13 October 2018, in Museum Gouda :

 

Inloop en ontvangst                 10:00 - 10:30

Bestuursmededelingen           10:30 - 10:45

Lezing                                           10:45 - 11:15

Koffiepauze                                 11:15 - 11:45

Lezing                                            11:45 - 12:15

Lunch en ruilbeurs                    12:15 - 14:45

Lezing                                            14:45 - 15:30

Veiling                                           15:30 - 16:45

 

Avondprogramma: diner vanaf +/- 18:00 uur

  

Aanmelden en een ruiltafel reserveren kan via het aanmeldingsformulier onder aan deze pagina.

 

Toegang is gratis, wel het verzoek wanneer u die heeft om de Museumjaarkaart te tonen of anderzijds aan te geven dat u van de PKN bent.

 

Lunch

Normaal gesproken bent u van ons gewend dat er broodjes aanwezig, dit jaar is dit helaas niet mogelijk dus dient u hier zelf voor te zorgen.

 

Veiling

Uiteraard willen wij ook dit jaar weer een veiling organiseren. De opbrengst komt geheel ten goede aan de PKN kas. Hebt u misschien dubbel materiaal of voorwerpen waar u vanaf wilt dan kunt u die meenemen naar Gouda. Te denken valt aan tabakspijpen, bodemvondsten, prenten, boeken, tabaccologische voorwerpen etc.

 

Diner na afloop

Uiteraard is er na afloop weer de mogelijkheid om gezamenlijk een diner te gebruiken in de buurt van het museum. De exacte locatie wordt binnenkort bekend.

 

 

Adres en Routebeschrijving Museum Gouda

 

Museum Gouda 

Achter de Kerk 14

2801 JX Gouda

 

Lopend vanaf NS station

Vanaf het NS station is het ongeveer tien minuten lopen naar Museum Gouda. Volg de borden met VVV, vanaf het Marktplein staan er borden naar Museum Gouda. U kunt gebruik maken van onze entree aan Oosthaven 9 of Achter de Kerk 14.

 

Met de auto

Parkeertip: Parkeergarage Q-Park Bolwerk (Sint Mariewal 3). Vanaf de parkeergarage volgt u de Hoge Gouwe. Aan het einde van deze straat naar rechts is de Westhaven, daar steekt u de eerste brug links over naar Museum Gouda, entree Oosthaven 9. Het is ongeveer tien minuten lopen.

Internet: https://www.museumgouda.nl/nl

 

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met arthurvanesveld@tabakspijp.nl

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.